ضد فتنه
 
ظهور را باید ما محقق سازیم

 تقلید یا انتخاب ؟!؟

در دنیای پر زرق و برق ، در دنیایی که شیطان  و نفس حرف اول را می زنند در دنیای پر تشویش و اظطراب ،در دنیایی که انسان کمر به نابودی خود بسته در این دنیای هفت رنگ ما همه چیز هست جزء یاد خدا ،وجدان، عقل ، و جز انسانیت .

ما به کجا می رویم؟ دنبال چی میگردیم ؟ داشته هایمان چیست؟ نداشته هایمان را از کی و کجا طلب می کنیم ؟

هواسمان هست که از کجا آمده و برای چی آمده ایم و به کجا باید برویم؟

ما دل به چی بسته ایم ؟ قافیه را در گرو چی باخته ایم ؟ سر به کجا دل به کجا، جان در هوای کدام نسیم به باد دادهایم ؟

وچقدر ازاین سوالات و ابهامات/ ما از زمانی که به دنیا می آییم تا لحظه ی مرگ کم و زیاد و خوب بد نسیبِ مان می شود و گاه و بی گاه قدم در مسیری میگذاریم که خوب و بدش را نمی دانیم و یا می دانیم و با اطلاع و اشراف کامل انتخاب می کنیم.

اما آیا علم و اطلاعاتمان درست و کامل است؟ آیا منابعی که به آن اکتفا کرده ایم واقعا مارا به سرانجام درست هدایت می کنند؟

انسان موجودی است عاقل با توانایی های بالای فکری و دارای ذاتی پاک است.انسان دلی دارد در لب مرز؛مرز بین عقل و جنون ؛ بین عشق و هوس.

انسان عقل دارد و همین اورا از سایر مخلوقات و حیوانات متمایز می کند ولی باید دانست که عقل انسان کامل نیست ونیاز به مشاورو همراه دارد ، که مشاور درونیش وجدان و بیرونیش معدن چشمه های درست آگاهی و شناخت است نه هر جوی باریک یا انبارکاه.

انسان بر اساس عقل و آگاهی های بیرونی راه خود را انتخاب و تصمیم خود را برای حیاط یا ممات میگیرد، ولی نکته ی اصلی و کلیدی در این است که کدام عقل کدام دانش بیرونی؟

آیا ما باید به عقل خود اکتفا کنیم؟(همانگونه که در ازدواج به دلمان اعتماد می کنیم)

آیا عوامل بیرونی صلاح مارا می خواهند یا شر مارا؟اصلا به کی یا چی باید اعتماد کرد؟

ما همانگونه که در گذر عمرمان جسم ، روح و عقلمان به تکامل می رسد و روز به روز به استقلال فکری و اجتماعی نزدیک می شویم باید در همین راستا با مطالعه ،تحقیق ، پژوهش مشورت،سوال و جواب از بهترین منابع بیرونی استفاده کرده و علم و آگاهی خود را نیز رشد دهیم و شکوفا کنیم تا بتوانیم بهترین راه را انتخاب کنیم.

همه ی ما ویا اکثر ما زندگی خود را بر اساس داده های دیگران و استفاده از منابعی که فکر می کنیم درست است پیش می بریم در حالی که کار بسیار غلط و بیهوده ای است برای همین هم در پیچ و خم زندگی رفتار ها واعتقادات و بینش های ما دائماً دستخوش تغییر خواهد بود. وثبات فکری نخواهیم داشت ودائمن دچار فرازو فرود می شویم.

مثلا در انتخاب دین، در انتخاب مذهب ، رشته ی تحصیلی ، همسر ، شغل و سایر موارد

همانطور که ملاحظه می کنید اگر ما بدون تحقیق و پشتوانه علمی مناسب و عدم استفاده از منبع اطلاعاتی مناسب و صرفا تقلید و تبعیت کورکورانه از اطرافیان و منابع مصموم دست به انتخاب یکی از موارد ذکر شده ببریم قطعا دچار مشکل خواهیم شد و در تصمیم گیری ، انتخاب تأیید و رد آن دچار تردید و دودلی شده و به مشکلات بزرگی بر خواهیم خورد.

با کمی دقت متوجه اصل موضوع خواهیم شد ،ما انسان ها از زمانی که چشم باز می مکنیم تا هنگام مرگ دائما در حال یادگیری و فراگیری علم و دانش های متعددی هستیم و این به خودی خود خوب است و از ذات و فطرت انسان جدا نشدنی ولی نکته ی قابل تأمل در اینجا این است که آیا ما باید بدون فکر و تحقیق همه چیز را بپذیریم؟ مثلا در انتخاب دین ما از بچگی از پدر و مادر تبعیت می کنیم و تا آخر عمر ممکن است به حرف و نظر آنها بسنده کنیم در حالی که این اشتباه محض است و انسان باید به محض اینکه به سنین نوجوانی و جوانی رسید با تحقیق و بررسی آگاهانه درست ترین راه را انتخاب و از آن تبعیت کرد که اگر این انتخاب درست در راستای حرف و نظر والدین بود که فبها و اگر نبود دیگر از آنها تبعیت نکرده و راه درست را با توجه به انتخاب درست پیش بگیریم در دین مبین اسلام هم به این نکته تاکید فراوان شده که برای انتخاب دین و اصول دین تقلید حرام است و فقط در مسائل جزئی و تشریحی که عقل ما از درک اکثرآنها عاجز است باید از فردی عالم باشرایط مناسب و تخصص کامل در این زمینه تقلید بی چون و چرا کرد. وکسی که انتخاب دینش به صورت ارثی از  والدینش و بدون ذره ای تحقیق باشد این شخص کافر است نه دین دار. شاید به جرئت می توان گفت اکثر ما میتلا به این عارضه هستیم برای همین هم درمرور زمان تا با یک شک و شبهه ای مواجه می شویم امکان اینکه کلا دین و اعتقادات خود را به صورت کامل از دست بدهیم و دچار انحراف و خطا بشویم هست که نمونه هایی از آن بسیار دیده شده.

پس نه انتخاب دینمان باید تقلیدی باشد و نه شیوه ی زندگیمان ، برای تحقیق ، بررسی و کسب آگاهی استفاده از هر منبعی هم صحیح نیست و ممکن است انسان را از چاله به چاه بیندازد وگاهی اوقات اگر اصول دینمان را تقلید کنیم بهتر از آن است که از منابع اطلاعاتی استفاده کنیم و به آن اعتماد کنیم که به جای هدایت درست ، انسان را به انحراف می کشنانند

در روزگاری که تشخیص خیر از شر ،خوب از بد بسیار سخت شده و آنقدر فرقه های انحرافی مختلف و راه های بروز فتنه زیاد شده، در دنیایی که رسانه حرف اول را در تسخیر قلوب بنی آدم می زند در روزگاری که دین داری و حفظ آن به مصاب نگه داشتن آتش در دست است در دنیای خاکستری مایل به سیاه در آخروزمان در لحظات آخر سناریوی تاریخ.

پس ما چطور می توانیم به انتخاب خویش ایمان داشته باشیم و به آن اعتماد کنیم و یا با طی کردن بی خیالی و  تقلید کورکورانه و یا استفاده از ابزار اطلاعاتی نامستدل راه خود را پیش ببریم و پیش خودمان فکر بکنیم که این راه مسیری واقعیست و هرکاری که دلمان خواست بکنیم و زندگی خود را بر این اساس تنظیم کنیم.

آیا ما با این اوصاف عاقبت به خیر خواهیم شد ؟ اصلا مگه عاقبتی و آخرتی هست؟؟؟

چرا قدری وقت و هزینه صرف تعالی نعمت الهی که مارا از حیوان تمایز می دهد (عقل ) نمی کنیم چرا مانند بزرگان تاریخ سلمان فارسی رنج و سختی رابه جان نمی خریم که به  مقام منی اهل البیت برسیم. در عصر حاضر پیدا کردن حقیقت سخت است واز دست دادن آن سهل

ولی با قدری تلاش ، صرف هزینه ای اندک با وجود پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان به آن می توانیم به چشمه سار حق و حقیقت دست پیداکنیم ؛البته به شرط آنکه بخواهیم و دلمان برای خودمان بتپد نه بر سو که خواست بجهد .

* فرصت ها از دست رفتنیست

* کسی در این دنیا باقی نمی ماند

+ ما برای : خوردن ، خوابیدن ، مدرک ، ازدواج ، بچه دار شدن ، پول ، مقام ، لذت شکم و زیر شکم به این دنیا نیا مده ایم که عمر صرفشان کنیم

(البته این موارد لازمه ی زندگی هستند ولی آن راکفایت نمی دهد و همه چیز آن نیست )

+ ما برای بالا بردن مقام انسانیت از فرش به عرش آمده ایم ، برای اطاعت ، عبادت و نه از شیاطین جن و انس ونفس بلکه از مقام قدسی حق.

پس با تحقیق ، مطالعه ، بررسی ، مشورت ، شناخت و انتخاب درست حق بندگی را ادا و جایگاه درست انسانی را حفظ نماییم .

 

 

* دین ما دین حق است

* مذهب ما مذهب حق است

هرکس در این دین و آیین وارد شده آرامش یافته وعاقبت به خیر شده

به شرط آنکه از جاده ای صاف ؛ از مسیر هموار بدان وارد شویم و نه از خاکی و شوره زار

وتشخیص و برداشت غلط خود را و نفهمیدن اصل حقیقت را به پای دین وشریعت نگذاریم

* اصول دین تقلیدی نیست تحقیقیست

* فروع دین تقلیدیست ؛ نه کور کورانه ، بلکه آگاهانه و از مسیر درست

                                     

** اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست

از مسلمانی ماست **

 

و من الله التوفیق

التماس دعا.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



برچسب‌ها:
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط مصطفی
ظریف هنگام تولد انصرافی ها رومیان زنگی؟ مادرم وزیر و شاه ظریف و احساس پاک!!!!!!!!! اعتدال در فاس گزینه های دور میز کلید شکسته یا دروغ می گید یا بی عرضه اید! دولت راستگویان دولت واداده و ترسو و ببو یعنی ایــن مقاومتی ها حقش هست من دست بندازم این دهن منه جر بدم ؟ انتقاد قیمت باسوادی دولت باسوادان عصبیه؟!!! حقمان است... هان؟! چی شد؟! ترکمنچای 2 تحریم به این کلفتی! خنده های اعتدالی همه چیز باید برا امام زمان (عج) باشه درس عاشورایی ولایتی کجاست که... عاشورا... آقای ظریف مگر معنی flattering را نمیدانید؟! رفتگر محله اندر حکایت مذاکرات وارد آپارت شو بصیرت سلام بر آنانی که با خون خود تاریخ را تا به ابد سیراب کردند مرگ بر آمریکا آهنگ جدید و بسیار زیبای حامد زمانی به روز با وبلاگ استاد رائفی پور: به بهانه سیزده آبان صحبت های عجیب و شاخ دار مهاجرانی در مورد اسرائیل حذف شعار مرگ بر آمریکا عباسی از مذاکره می گوید نظرتون چیه!!!؟؟؟ حرف حساب گزینه ها کو؟ کلیپ_ حساس نشو - قسمت دوم کلمات پرکاربرد سخنرانی‌هایآقایان احمدی‌نژاد (1391) و روحانی (1392) منیژه منم دخت افراسیاب برهنه ندیده تنم آفتاب تزویر و نرمش قهرمانانه به روز با وبلاگ استاد
طراح قالب : { معبرسايبري فندرسک}